2015. október 29., csütörtök

HAMAROSAN INDUL A VÁLÓTÁRSAK AZ RTL KLUBON


November közepétől láthatják az RTL Klub nézői a piacvezető kereskedelmi csatorna vadonatúj, hazai gyártású filmsorozatát, a Válótársakat. A fő- és mellékszerepekben is igazi sztárparádé várható.
Képtalálat a következőre: „stohl andrás”
(Sthol András)
Az őszi televíziós évad egyik legjobban várt műsoraként novemberben indul a Válótársak című, 10 részből álló dramedy műfajú sorozat, ami teljes egészében hazai gyártásban készült, a főszerepekben Stohl Andrással, Gubás Gabival, Scherer Péterrel, Balsai Mónival, Lengyel Tamással és Földes Eszterrel. A mellék- és epizódszerepekben is igazi sztárparádé várható, a hetente jelentkező sorozatban feltűnik majd többek között Tóth Andi, az X-Faktor győztese, Szabó Zsófi, az RTL Klub műsorvezetője, valamint Kulka János is.

A filmsorozat középpontjában három válófélben lévő férfi – Bálint, Dávid és Joci – története áll, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek. A nézők elsőként a férfi főszereplők szemszögéből nyerhetnek betekintést az új sorozat világába.

Stohl András, a sorozat Sáfár Bálintjának promója:

http://rtl.hu/rtlklub/valotarsak/valotarsak-hamarosan

Scherer Péter, a Válótársak Jakab Dávidjának promója:
Képtalálat a következőre: „peter scherrer színész”
Képtalálat a következőre: „lengyel tamásszínész”

http://rtl.hu/rtlklub/valotarsak/valotarsak-az-rtl-klub-uj-sajat-gyartasu-sorozata

A vadonatúj filmsorozat rendezője Kovács Dániel Richárd, operatőre Vajda Péter, a producerei pedig Herman Péter és Kovács Gábor.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése