2015. december 9., szerda

A Játékkészítő






Tavaly több mint 45 ezren látták, idén pedig Magyarországon utolsó alkalommal mutatják be a számos meglepetéssel, még látványosabban visszatérő családi pop-show-musicalt. 

Jó pár dolog, amit tudni kell az új előadásról:
1. Teljesen megújult történet A többszörös díjnyertes író, Deres Péter által alapjaiban átdolgozott tavalyi történet nemcsak izgalmasabb és meglepetésekben gazdagabb, de a felnőttek számára is igazán szórakoztató lett. Azok pedig, akik a múlt évben látták A Játékkészítőt, rá sem fognak ismerni! 
2. Új sztárszereplők A 2014-es előadás színészeihez – Szabó Győző, Oroszlán Szonja, Nagy Feró, a Király testvérek, Radics Gigi – újak is csatlakoztak, többek között Kamarás Iván, Vastag Csaba, Vastag Tamás, valamint Stohl András személyében. 
Képtalálat a következőre: „a játékkészítő”
3. Új rendezés A visszatérő előadást a külföldön is jelentős sikereket elérő, Jászai Mari-, és Nádasdy Kálmán-díjas Böhm György rendezi. Az ő nevéhez fűződik többek között a rendkívül népszerű Szépség és a Szörnyeteg című musical, ami a Fővárosi Operett Színházban túl van az 500. előadáson is. 
4. Kossuth-díjas koreográfus A alkotók közül szintén kiemelkedik a Kossuth-díjas Juronics Tamás. A Szegedi Kortárs Balett vezető koreográfusa a teljes társulatot is hozza magával A Játékkészítő előadására.
5.Lenyűgöző látványvilág A Játékkészítő talán legmeghatározóbb eleme a 3 dimenziós fényfestés (3D mapping) lesz. A világhírű Bordos László Zsolt által megálmodott varázslatos „díszlethez” hasonlót még garantáltan senkin nem látott itthon. A művész holografikus vetítései egyébként a világ számos pontját, köztük Los Angelest, New Yorkot, Dubajt, Párizst, Genfet, Rómát és Sanghajt is megjárták már.  
6. Öt új dal A darabban felcsendülő dalok tavaly gyorsan a nézők kedvencévé váltak, A Játékkészítő albuma pedig pillanatok alatt Platinalemezes lett. Ám 2015-re további számokkal bővült a repertoár, többek között a Dzsinn, Hajdu Steve, a Játékkészítő, Stohl András és Keptén Kapitány, Kamarás Iván is dalra fakad. Ha a tavalyi dalokat szeretted? Akkor az ideieket imádni fogod
Képtalálat a következőre: „a játékkészítő”
7. Új helyszín A lenyűgöző látványtechnika és a gigantikus, 50 méter széles színpad új helyszínt követelt magának, így karácsony után a SYMA Rendezvényközpont ad otthont a produkciónak. De az elképesztő méretek ellenére sem kell attól tartanod, hogy bármiről is lemaradnál. 8 kamera követi majd folyamatosan az eseményeket, melyek képei a 4 óriás kivetítőn lesznek láthatóak. 
 
 
 
 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése