2016. június 7., kedd

Nemzeti Regatta

Képtalálat a következőre: „nemzeti regatta logó”


Helyszín: Siófok, hajóállomás


Időpont: 2016. június 11-12. (szombat – vasárnap)


30 település küzdelme, több ezer részvevő, vitorlásfutamok, ízek kavalkádja,szórakoztató programok a kétnapos családi fesztiválon

A Nemzeti Regattán több híresség is részt vesz, a települési hajókon száll versenybe többek között Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó, Gergely István kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Varga Zsuzsanna a Csiky Gergely Színház színművésznője, Badár Sándor humorista, és Csiszár Jenő műsorvezető.

Változatos, színes programokkal és sztárfellépőkkel várja az érdeklődőket a nyár első nagy szabadtéri eseménye, a Nemzeti Regatta Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja 2016. június 11-12-én Siófokon. 

Az amatőr vitorlásversenyen az ország települései által delegált csapatok indulhatnak, és hajózási tudás sem szükséges, mivel a hajókat és kapitányokat a Magyar Vitorlás Szövetség biztosítja. A versenyt nemcsak a partról lehet majd végigkövetni, nézőhajót, sétahajót, gyerekhajót, és buli hajót is indítanak majd a szervezők. Az esemény háziasszonya Ördög Nóra!

Amíg a vízen a vitorlás hajók küzdelme zajlik, a tó partján a versenyre nevezett települések képviselői a saját nevezetességeikkel, jellegzetes gasztronómiai különlegességekkel, látványos standokkal mutatkozhatnak be. Többek közt olyan neves előadók lépnek fel a kétnapos családi fesztiválon, mint a Magna Cum Laude, a Honeybeast, és a The Biebers.

Képtalálat a következőre: „nemzeti regatta logó”



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése