2018. január 25., csütörtök

A Dal 2018 – A második válogató versenyzői

                                           

Kihirdették a közmédia dalválasztó műsorának második válogatójában résztvevő dalokat

A három válogató adás – január 20., január 27. és február 3. – után tizennyolcan kerülnek a két elődöntőbe, melyek február 10-én és 17-én kerülnek megrendezésre, majd nyolcan jutnak a február 24-i döntőbe.
A második válogatón az alábbi előadók dalai versenyeznek:

AWS: Viszlát nyár
Dánielfy Gergely: Azt mondtad
Heincz Gábor BIGA: Good Vibez
Maya ’n’ Peti: Nekem Te
Nene: Mese a királyról
Odett: Aranyhal
Peet Project: Runaround
SativuS: Lusta lány
Singh Viki: Butterfly house
yesyes: I let you run away
                                                                        
A Dal 2018 első válogatóműsorát szombaton a Leander Kills és Süle Zsolt nyerte holtversenyben. A zsűri döntésével még Király Viktor, Ceasefire X és Knoll Gabi, a nézők szavazataival pedig Vastag Tamás jutott tovább az elődöntőbe a közmédia showműsorában.
                                    

A Dal 2018 folyamatosan frissülő weboldalán (adal.hu) számos extra tartalom, videó és cikk érhető el a műsorról, A Dal után közvetlenül pedig A Dal Kulisszát láthatják, ahol az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról.
A közmédia hetedik dalválasztó showjának zsűrijében tudhatjuk továbbra is Frenreisz Károlyt, az LGT és a Skorpió zenekarok alapító tagját, Kossuth-díjas rockzenészt, , valamint Both Miklóst, Fonogram- és Budai-díjas zeneszerző, népzenegyűjtőt. Az ítészek között van Schell Judit, Jászai Mari-díjas színésznő, Érdemes Művész, aki egyaránt ismerős lehet a színpadról, a mozivászonról és a televízió képernyőjéről, valamint Mező Misi a Magna Cum Laude énekes-gitárosa, aki vallja, hogy a legfontosabb az ének, a zene és a szöveg egysége, a produkció így alkot kerek egészet.
                                                       
Szombatonként 20.30 órakor Rátonyi Krisztával és Fehérvári Gábor Alfréddel, Freddievel együtt kereshetik  tovább  a Duna Televízió nézői Magyarország legjobb dalát

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése