2016. március 5., szombat

Kultúra és élmény az Utazás kiállításon

Képtalálat a következőre: „budapest panorama”
Kösse össze budapesti nyaralását színes kulturális programokkal és élményekkel, aludjon Budapesten színház- vagy koncertjeggyel!
Minden eddiginél gazdagabb kulturális kínálattal várja a látogatókat 2016. március 3. és 6 között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezett Utazás kiállítás, ahol a külföldi országok mellett idén Budapest is díszvendégi rangot kapott, és ajánlataival kiemelten képviselteti magát.

Képtalálat a következőre: „utazás kiállítás 2016”  Az ország legnagyobb turisztikai seregszemléjén már nemcsak az utazásainkat, hanem az azokhoz kapcsolódó kulturális élményeinket is megtervezhetjük a Budapest-standnál.2016-ban a „Budapest vendégül látja Magyarországot” szlogennel rendezik meg a 39. Utazás kiállítást, amely évről évre több, közel negyvenezer érdeklődőt vonz. Idén a több száz hazai és nemzetközi kiállító között 500 négyzetméteren mutatkozik be a főváros a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében. A Budapesti Nyári Fesztivál és a Budapesti Tavaszi Fesztivál közös standján minden eddiginél gazdagabb kulturális kínálat és számos különleges ajánlat, köztük komplex turisztikai csomagajánlatok is várják az érdeklődőket.A kiállításon bemutatkozik a Szabad Tér Színház és az IBUSZ közös, Ötcsillagos Nyári Éjszakák Budapesten kultúracsomagja, amely 12 nyári hétvégére kínál szuperprodukciókat, szállást és élményszolgáltatásokat. A többféle árkategóriában elérhető csomagok a legminőségibb kulturális szórakozási lehetőségeket ötvözik a kényelmes szállodai szolgáltatással és a gondtalan nyaralással, mindezt rendkívül kedvező áron. A komplex csomagajánlatok nemcsak a Budapestre látogató turistáknak, hanem akár budapesti lakosoknak is kellemes kikapcsolódást nyújthatnak a nyári hétvégékre.

A bármely IBUSZ-irodában és online is elérhető csomagajánlatok tartalmaznak:

- VIP színházjegyet a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásaira

- belépőjegyet a 105 éves Margitszigeti Víztorony kilátóba

- 2 éjszakát 3, 4 vagy 5 csillagos szállodában reggelivel

- retúr hajójegyet a Színházi hajójáratra

- welcome italt

- további 25% extra kedvezményeket

Képtalálat a következőre: „kocsis zoltán” A Budapesti Nyári Fesztivál 2016-ban a romantika jegyében összeállított programmal várja a vendégeket. A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a legnevesebb hazai művészek – Rost Andrea, Miklósa Erika, Kocsis Zoltán, Vásáry Tamás, Madaras Gergely, Héja Domonkos – mellett olyan külföldi sztárok lépnek színpadra, mint Yuja Wang kínai zongoravirtuóz, Marc Heller, Sébastien Guéze, Giuseppe Filianoti, James Valenti operaénekesek, Stacey Kent jazzdíva, Stanley Jordan gitárművész valamint a londoni Globe Színház és a Monte Carlo Balett társulata. A Nemzeti Filharmonikusok nyitókoncertje után bemutatják Verdi legnépszerűbb operáit, a Traviatát és Otellót, valamint a Rómeó és Júlia balettet, a Két veronai nemes című Shakespeare-komédiát és az Evita musicalt. Újdonságként 3 tenor operagálát hirdetnek, de lesz revü-cirkusz és Virtuózok ünnepi koncert is.

Az ország leghosszabb és legszínesebb összművészeti fesztiválja az Utazás kiállításon a nemrég megjelent új kommunikációs eszközét is népszerűsíti, amellyel gyorsan, egyszerűen és kényelmesen juthatnak hozzá az érdeklődők minden információhoz és a belépőjegyekhez. Mindazok, aki március 4. és 7. között vásárolnak a bármelyik mobiláruházból ingyenesen letölthető Budapesti Nyári Fesztivál mobilalkalmazással, részt vesznek egy nyereményjátékon, amelynek díja egy két főre szóló szállodai éjszaka a négycsillagos, dunai panorámájú Novotel Budapest Danube hotelben.

Látogasson el az Utazás kiállításra, és keresse a Budapest-standot, ahol nemcsak tájékozódhat a kulturális csomagajánlatokról és Budapest legjobb programjairól, hanem interaktív játékokkal még több kedvezményt és ajándékot szerezhet a nyári programokhoz.

Bővebb információ: www.szabadter.hu, http://www.ibusz.hu/d/budapesti-nyari-fesztival-2016
Képtalálat a következőre: „budapesti nyári fesztivál 2016”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése