2016. augusztus 9., kedd

MAGIC NIGHT – Jön a nagy illuzionista show!Szuperlátványos éjszakai illuzionista show a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Egy Magyarországon egyedülálló műfajú, látványos magic show világpremierrel folytatódik a Budapesti Nyári Fesztivál nagysikerű programsorozata. Augusztus 12-én és 13-án négy világhírű illuzionista érkezik Budapestre, hogy lélegzetelállító mutatványaikkal elkápráztassák a Margitszigeti Szabadtéri Színpad közönségét. A 22 órakor kezdődő attrakció a varázslat és borzongás világába vezet bennünket. Az előadás 18 éven aluliaknak nem ajánlott!


A tavalyi éjszakai revücirkusz sikere után az idei évben egy szuper látványos MAGIC NIGHT show-val várják a műfaj szerelmeseit 2016. augusztus 12-én és 13-án a Margitszigeten. Az illúzió és a mágia jegyében összeállított, egyedi produkcióban világhírű illuzionisták lépnek színre elbűvölő lányok és egy sármos konferanszié társaságában. A szemfényvesztés mesterei Magyarországon még soha nem látott, hihetetlen attrakciókkal és izgalommal töltik meg a nyári éjszakát.


Európa legfiatalabb világklasszis illuzionistája, a francia Vincent Vignaud (képünkön) a legkülönbözőbb módokon lépked könnyedén az élet és a halál közötti csalóka mezsgyén. A 2015-ös Merlin-díjas David Climent hamisítatlan spanyol sármjával és mediterrán temperamentumával bolondítja meg látványos lézershow-val átszőtt bűvészszámait. A holland Christian Farla három évtizedes tapasztalattal, számos nemzetközi díjjal és többezer fellépéssel a háta mögött érkezik a Margitszigetre, ahol szabadulóművészként és illuzionistaként is bemutatkozik a magyar közönségnek. A külföldi világsztárok mellett a magyar bűvészvilág nemzetközi hírű művésze, Nagy Molnár Dávid is bemutatkozik klasszikus mutatványaival. A műsor házigazdája, Kolovratnik Krisztián kalauzol bennünket a varázslat világában – ahol a lehetetlen lehetségessé válik!

Videóajánló: https://www.youtube.com/watch?v=feClnax4wkw


A 22 órakor kezdődő éjszakai show-t csak 18 éven felülieknek ajánlják. Az kezdéshez igazított MAHART színházi hajójárat ezen az estén is közlekedik: indulás 20.45-kor a Vigadó tér 5. kikötőjéből, 20.55 Batthyány tér (1), 21.10 Szent István park (3), érkezés 21.20- kor a Szabad Tér Színház saját kikötőjébe, előadás után 20 perccel ugyaninnen indulás vissza.


A 6x6 Taxi kiemelt autói háztól házig szállítják a vendégeket, a kijutáshoz érdemes előre megrendelni a taxit a 06-1/666- 6666-os számon, előadás után a szabad autók folyamatosan szállítják el a vendégeket a színpad bejárata előli diszpécser állomásról. A 26-os busz módosított útvonalán, az Árpád híd M és a Szabad Tér Színház bejárata között a BKK sűríti járatait az előadás előtt, a különjáratok 22.50 után a Nyugati pályaudvarig közlekednek, az Árpád híd irányába.


Fellépők:

David Climent (E), Christian Farla (NL), Vincent Vignaud (FR), Nagy Molnár Dávid (H)


Bővebb információk és jegyvásárlás: www.szabadter.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése