2017. február 20., hétfő

Saját filmekkel készül február 30-ára a Comedy Central



Képtalálat a következőre: „comedy central logó”

Új fejezetet nyit a hazai televíziózásban a Comedy Central. A Viacom magyar humorcsatornája két egészestés alkotással is készül a nézői számára. A műfajukban a megszokottól kissé eltérő filmek kizárólag február 30-án kerülnek adásba a teljes régióban - így Magyarország mellett Lengyelországban, Csehországban és Romániában is.

A kritikusok által máris „a következő Spotlight”-ként emlegetett Admin1234 az Arany Cricetus-díjas lengyel rendező, Ksawery Kalicki munkája. Az irodai thriller olyan hétköznapi, sokkoló jelenetekkel várja a Comedy Central nézőit, amelyekkel bárki azonosulni tud a mai modern, ijesztően digitális világunkban.

A csatorna az Óriási betűk az űrben című korszakalkotó egészestés produkciója pedig a Comedy Central animációs műsorainak sorát erősíti. Az ötórányi dráma már most a kritikusok kedvenc repülő betűk tematikájú filmje lett. Az animációt az egész régióban hazai környezetre adaptálva mutatják be.

A Kavicsok című produkcióval pedig a romantikus filmek kedvelőit csalogatja a tévé elé a Comedy. A szerelmi történet két főszereplőjébe már annyiszor belerúgott a sors, hogy szinte esélytellenek tűnik a happyend, de a reménytelen romantikusok világában kevés ismert akadály létezik.

„Nagy várakozásokkal tekintünk erre a különleges napra. Biztos, hogy a nagy országos kereskedelmi csatornáknak semmi nézettségük nem lesz ezen a napon” – nyilatkozta Kabai Zoltán, a Comedy Central regionális programigazgatója.
Képtalálat a következőre: „Óriási betűk az űrben”
A trailerek február 20-ától láthatók a Comedy Centralon és a csatorna Facebook oldalán.
A teljes filmek kizárólag február 30-án láthatók!

Február 30. nem csak azért lesz különleges a Comedy Central számára, mert egész estés műsorokkal készülnek, de ráadásul mind a három film olyan sajátgyártású mű, amit eddig még senki nem láthatott. A premierek nem csupán terjedelmükben, de műfaját tekintve is újat mutatnak majd a Viacom magyar humorcsatornájának nézői számára. Az Admin 1234 a thriller, az Óriási betűk az űrben az animáció és a Kavicsok a romantika rajongóinak kedvez majd.

előzetesek a CC facebook oldalán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése