2017. május 5., péntek

Goldberg család-maraton a Comedy Centralon


A(z) A Goldberg csalad1.jpg megjelenítése 
















Anyák napján is ronda pulóverekben hódít a nyolcvanas évek kedvenc anyukája
Anyák napi A Goldberg család-maraton a Comedy Centralon

Az amerikai aranykor legfurább családja és legikonikusabb anyukája vasárnap egész napos maratoni kalamajkával szórakoztatja a Comedy Central nézőit. A humorcsatorna A Goldberg család teljes első évadával tiszteleg a kelekótya famíliáikat összetartó anyukák előtt.
 A(z) A Goldberg csalad2.jpg megjelenítése
A jeles napon a családi szitkomok rajongói tizenkét órán keresztül merülhetnek el Goldbergék csöppet sem hétköznapi kalandjaiban. Az internet előtti vészterhes időkben a lehetetlenre tupírozott hajáról és különösen ronda pulóvereiről elhíresült Beverly Goldberg valódi tyúkanyó módjára készíti ki és tartja egyben problémás csemetéit és vehemens párját.

A mindannyiunk számára ismerős, egyszerre gondoskodó és roppant idegesítő anyatigris mintapéldánya igazi nosztalgianapot ígér büntetésből kiosztott öleléseivel és gyermekei életének teljes szétzilálásával. Mindig a legjobbat akarja és mindig tudja, kamaszodó porontyainak mire van szüksége: legyen az egy édes masinisztasapka, vagy a várva várt születésnapi autó helyett anyuci fényképével díszített medál…

A Goldberg család 1. évad maraton
vasárnap 08.00 – 20.00-ig a Comedy Centralon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése