2017. május 10., szerda

VéNégy Fesztivál

A(z) VéNégy Fesztivál.jpg megjelenítése

Felvisszük Vácra a Római-partot, és a legjobb zenekarokat - jön a VéNégy Fesztivál!

Emberléptékű is, de a programkínálata igazán pompás, közel van Budapesthez, de elég távol ahhoz, hogy azt érezzük, kimozdultunk, zene is van, színház is van, DJ-k szettjeire táncolhatunk, vízparton ejtőzhetünk - szóval, nem túlzás azt állítani, a váci VéNégy a fesztiválkínálat egyik legcsábítóbb ajánlata. Már csak oda kell mennünk július 5. és 9. között.

A váci fesztivál ugyan nem idén debütál, azonban a korábban a visegrádi országok színházi társulatainak együttműködéséből kibontakozó, zenei programokkal színesített rendezvény idén szintet lép, és az aktuális fesztiválkínálat jolly jokere lehet.

„Az idei fesztivál igazi meglepetés lesz, igényes szórakozási lehetőség a színház és a zene szerelmeseinek. Különleges utcaszínházi előadások mellett népszerű zenekarokkal találkozhatnak majd, s egy olyan egy olyan környezetet alakítottunk ki a Dunakanyar szívében, aminek nehezen akad majd párja.” – mondja Kis Domonkos Márk, a Dunakanyar Színház igazgatója, a fesztivál alapítója.

A VéNégy mindazoknak szól, akiknek a legnagyobb fesztiválok talán már túl nagyok, de azért szívesen megnézik legjobb hazai koncertzenekarokat, akik szívesen ejtőznek és fürdőznek árnyas vízpartokon - képzeljük el, mintha felvinnénk Vácra a Római-partot -, akik vevők a kortárs színházi kultúrára is, szívesen megnéznek nem csak hazai, de lengyel, cseh, vagy szlovák társulatokat is, s akik aztán este és éjszaka szívesen táncolnak DJ-k zenéire. És persze azoknak, akik imádják a Dunakanyart, köztük azoknak a budapestieknek, akik szívesen mozdulnak ki a fővárosból és annak agglomerációjából, de örülnek, ha négy nap zenés-bulizós, kultúrával teli vakációért nem kell messzire utazni.

A rendezvényen négy helyszínen - Északi és Déli Színpad, Színházterem, Nyárfák alatt - jól kitalált és beosztott idősávokban zajlanak a programok, pörgés van, rohanás nincs, a két zenei színpadon például egymást váltva zajlanak a koncertek.
 
A külföldi színházi fellépők mellett olyan közkedvelt hazai produkciókat láthatunk ebben a négy napban, mint a TÁP Színház vagy a Nylon Group, a két zenei színpad kínálata pedig kifejezetten színes és pazar; a legnagyobb fesztiválok felhozatalával vetekszik, azok dömpingje nélkül. Olyan népszerű hazai együttesek jönnek a VéNégy fesztiválra, mint a Punnany Massif (képünkön), az Európa Kiadó, a Belga, a Blahalouisiana, az Irie Maffia, a RedRed, a Ricsárdgír, a Supernem, a Jónás Vera Experiment, a 30Y és a Hiperkarma.
 
Laza, fröccsözős, ottalvós, bulizós, vízpartos, naplementés, új helyszínt felfedezős - ez a VéNégy fesztivál Vácon!



Jegy/bérlet típus                                 early bird*           elővétel        helyszín
Fesztivál napijegy, Duna-part                2 900 Ft                 3 900 Ft        5 500 Ft
Fesztivál napi jegy. Színház                   1 900 Ft                 2 500 Ft        3 500 Ft
3 napos bérlet, Duna-parti bérlet           7 900 Ft                 9 900 Ft       14 900 Ft
4 napos bérlet, Duna-parti bérlet           9 900 Ft                12 900 Ft      17 900 Ft
Kemping jegy   4 000 Ft

*Early bird jegyek május 15-ig vásárolhatóak.
Az első 1000 db 4 napos bérlet lefogyasztható.
Színházjegy mellé AJÁNDÉK belépő jár a Duna-parti programokra.

Jegyértékesítés:
Jegyeket vásárolni a Váci Dunakanyar Színház Jegypénztárában, országszerte a Ticketportal Irodáiban, illetve a váci Tourinformban lehet.

Online jegyvásárlás:  http://bit.ly/2q4PXMS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése