2016. március 17., csütörtök

Gardenexpo, rengeteg érdekességgel

Képtalálat a következőre: „garden expo budapest 2016 logo”
A legújabb kerti trendek és sötétben világító növények premierje a 10 éves Gardenexpón!

Egy igazi kert nem egyszerűen zöld, hanem milliónyi színe van! És sokszínűsége csakis rajtunk múlik. Mert megtölthetjük természetességgel, vidámsággal, eleganciával, harmóniával, kényelemmel, praktikussággal, játékossággal, romantikával, kultúrával, fantáziával, illatokkal, ízekkel, bármivel, amire csak vágyunk.

Képtalálat a következőre: „garden expo budapest 2016 logo”   Magyarország legnagyobb kerti trend és életmód kiállítása, a Gardenexpo, 10. alkalommal kerül megrendezésre március 18-19-20-án a Budapest Sportarénában. Kerti bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás, öntözéstechnika és inspirációban gazdag bemutatókertek is várnak a jubileumi eseményen. Komplett kertépítéstől kis teraszod „tavasziasításáig” minden kerti kérdésre választ kaphatsz a helyszínen, ahol a legjobb hazai kertszakértők segítenek a tervezésben és választásban. 

Képtalálat a következőre: „garden expo budapest 2016 logo”   A kertünk lesz a nyári nappalink

A Gardenexpón láthatóak először a 2016-os kerti bútor és kert berendezési újdonságok is. Minden kertben töltött perc igazi ünnep, és ezt a változó színhasználat is jelzi, ami bátrabb, élénkebb, változatosabb lesz, mint a korábbi években. Tovább erősödik az a trend, hogy a kárpitok szövete a magasabb minőséget sugalló, puhább, kellemesebb tapintású beltéri textúrált szövetek hatását adja vissza. Újra hódít a teak, de már nem a klasszikus angolos-flamandos modellekkel, hanem design bútorok formájában, ahol sok egyéb más anyaggal kombinálják.  A rozsdamentes acél, textiléne, fonószál, kültéri bőr, textil szalag és alumínium használatával a kertben még sosem látott formák jelennek meg, igazi kültéri nappali hangulatot teremtve.

Világító növények

500 növény egy bemutatókertben. Ez önmagában nem meglepő a Gardenexpón, de az igen, hogy ez a kert teljes sötétben kel életre. Hosszú évek magyar fejlesztésének eredménye az a speciális kezelés, amivel a növények világítanak a sötétben. Az eredmény olyan meghökkentő, hogy se fotón, de videón nem lehet igazán visszaadni az élményt, ezt személyesen kell átélni. Egy zárt, fedett bemutatókertben rengeteg növényt helyeznek el az alkotók az orchideáktól a rózsákon át a páfrányokig és egyéb örökzöldekig, hogy minél változatosabb, bujább virágáradatban gyönyörködhessenek az érdeklődők. A zöld mellett kék fénnyel is stabilan világító flAVATAR növények világpremierje a Gardenexpón lesz látható, felejthetetlen élményt biztosítva a sötétben világító kert látogatóinak.

Képtalálat a következőre: „garden expo budapest 2016 logo”
Húsvéti meglepetés: 3000 virágzó orchidea

Minden korábbinál pompásabb orchidea bemutató várja rajongóit az Orchidea Ünnepen, a Gardenexpo azonos jeggyel látogatható társrendezvényén. A tervezők több mint 3000 virágzó orchideát csomagolnak húsvéti köntösbe a magyar néprajzi hagyományok motívumait is felhasználva, és a bemutatón olasz és holland nemesítők különlegességei is megjelennek. Természetesen vásárolni is lehet majd az orchidea kereskedőktől, sőt, a kiállított kompozíciókból is. 

Feltétlenül regisztráljon a www.gardenexpo.hu oldalon, hogy esélye legyen megnyerni a rendezvény fődíjait, az álomszép kerti garnitúrát, a profi kerti grillt vagy az elektromos fűnyírót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése