2016. május 21., szombat

A legnagyobb világsztárokkal érkezik a Class Nyár 2016!

Képtalálat a következőre: „clas fm logo”

Rihanna játékkal nyitja a buliszezont a Class FM

Ha nyár, akkor jönnek a legnagyobb bulik, amelyekre idén is a Class FM viszi el hűséges hallgatóit. Május 23-án beindul a Class Nyár 2016, amelynek keretében a szerencsések többek között olyan világsztárok koncertjeire juthatnak el, mint a sztár DJ: Robin Schulz, a páratlan hanggal megáldott John Newman, a rock fenegyereke: Bryan Adams és a legendás Red Hot Chili Peppers. Idén augusztusban látogat hazánkba a nyolc Grammy-díjas Rihanna is, akinek várva várt bulijára nyerhetnek elsőként páros belépőket Vágó Pirosnál a szerencsések.

Képtalálat a következőre: „vágó piros” (képünkön Vágó Piros)
Három hónap, több mint félezer szerencsés hallgató és a nyár legforróbb bulijai, amelyekre idén is a Class FM juttatja el az élmények szerelmeseit. Május 23-án, hétfőn Vágó Pirosnál rajtol a Class Nyár 2016, amelynek keretében elsőként a világhírű barbadosi énekesnő, Rihanna augusztusi koncertjére nyerhetnek belépőket a hallgatók. Rengetegen várják, hogy a világ egyik legsikeresebb előadójának nyolcadik, „ANTI” című stúdióalbumának dalai és a korábbi, jól ismert slágerek – mint a látványos klippel felturbózott Bitch Better Have My Money, az American Oxygen vagy a Paul McCartney-vel és Kanye Westtel közös FourFiveSeconds - hogyan szólnak élőben.

Képtalálat a következőre: „rihanna” „Rihanna rendkívül figyelemreméltó előadó, akinek nagyon jó hangja és irigylésre méltó önbizalma van. Olyan embernek gondolom, aki soha nem kételkedett magában, és talán ez is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a tehetségét ismertségre, népszerűségre és sikerre tudja váltani” – kezdte Vágó Piros, akinél a legszerencsésebb hallgatók páros belépőket nyerhetnek Rihanna augusztusi koncertjére. „Alig várom, hogy elkezdődjön a játék, mert hiszek abban, hogy élményt adni az egyik legjobb ajándék. Annál pedig nehezen tudnék elképzelni jobb élményt, mint hogy olyan világsztárok koncertjeire juttatjuk el a hallgatókat, akiket talán soha nem láthatnának élőben. Biztos vagyok benne, hogy idén is rengeteg boldog és megható pillanatnak leszünk tanúi, amikor sorsolunk” – tette hozzá a Class Délután népszerű háziasszonya.

Képtalálat a következőre: „abaházi csaba” (Képünkön Abaházi Csaba)
Riri az év eleje óta járja a világot Anti World Tour-jával, amely nyáron érkezik Európába, ám a magyar fesztiválfellépés igazi exkluzivitásnak számít a könnyűzenei élet egyik legnagyobb sztárjának koncertnaptárjában, augusztus 11-én. A Class Nyár 2016 keretében pedig a leghallgatottabb rádió szerencsés játékosai ingyen vehetnek részt a barbadosi szépség várva várt buliján. De itt még természetesen nem ér végét a nagyszabású játék: a nyár folyamán olyan további, világszerte ismert előadókhoz is közelebb kerülhetnek a hallgatók, mint a sztár Dj Robin Schulz, a Grammy- és Brit-díjas Jess Glynne, a popkirály John Newman, a rock fenegyereke Bryan Adams és az ikonikus Red Hot Chili Peppers. Ehhez nem kell mást tenniük, csak figyelni Vágó Piros és Abaházi Csaba műsorait és jelentkezni a játékokra.

A Class Nyár 2015 hónapjai alatt közel hétszáz jegyet osztottak szét a hallgatók között, a játékokra több ezren jelentkeztek adásban, valamint a leghallgatottabb rádió weboldalán és Facebook-felületein. A szerencsés hallgatók élőben izgulhatták végig a hazai Forma 1-es futamot, láthatták a Violetta című sorozat bájos főszereplőjének látványos show-ját és ott tombolhattak Robbie Williams, Tiesto, David Guetta, Avicii vagy a Magyarországon először fellépő Ellie Goulding buliján is.
Képtalálat a következőre: „clas fm logo”
Class Nyár 2016 - Világsztárok nyara a Class FM-en!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése