2016. május 1., vasárnap

Plazs-Siófok


Dobd le magad!


WellHelloval nyit a PLÁZS


Megújuló külsővel, minőségi szolgáltatásokkal, holdfényes partikkal és a hazai zenei élet krémjének
koncertjeivel éled újjá, s válik a nyári ellazulás központjává Siófok nagystrandja. Június 18-án indul a PLÁZS, egy “rozétól ázott” vízparti WellHello koncerttel.


Új fejezetet nyit a “balatoni nyár” fogalomtárában Siófok új/megújult helyszíne, a PLÁZS. Az ország legnagyobbbulistrandja napközben a napfürdőző édes semmittevés vagy az aktív kikapcsolódás színtere, a programnapokon pedig egy pörgős V.I.P. centrummá válik, partifolyamokkal és koncertsorozattal a nyári hétvégeken.
A Balaton fővárosának immár 20 éve emblematikus nyári szórakozóhelye megújult külcsínnel és tartalmas belbeccsel alakul át, kihagyhatatlan célpontjaként a nyári ellazulásnak.


Hatalmas homokos part


Képtalálat a következőre: „siófok”
Tehát PLÁZS néven éled újjá az egyik legszebb balatoni strand, melynek “védjegye” az itthon legnagyobb,
egybefüggő homokos part, ahol 2 000 m 2 -en terül el finomra átszűrt homok, megadva ezzel a vízparti lét
alaphangulatát. A PLÁZS emellett megannyi új megoldással és minőségi fejlesztéssel készül. Túl azon, hogy a
vízen mintegy 400 m 2 -es óriásstég várja a közönséget, a napozórész tengerparti hangulatot idéző borítást kap,így téve teljesebbé a vízparti feelinget. A PLÁZS medencéjét egy 500 m 2 -es terasz öleli majd körül és a főépület isszépül valamint új, esztétikus napernyők és kényelmes napozóágyak sorakoznak majd a pihenni vágyók örömére.

Megújult technika


Az élő koncertek élményét kiváló hang- és fénytechnika beépítésével teszik teljessé. Az irányított hangrendszerrel a helyi közönség számára lesz élvezhető a koncert, kímélve a környező, pihenni vágyó
lakosságot. A koncertek látványát pedig két, egyenként 20 m 2 -es óriási kivetítő sugározza majd a távolabbi közönségnek.

A Balaton ízei


Képtalálat a következőre: „siófok”
Funkcionálisan és megjelenésében is újragondolt helyszínekkel nyit majd a PLÁZS, egyedi és új pultokkal,
megnövelt kapacitással a vendéglátó helyeken, ahol a színes kínálatban különös szerepet kapnak az egészséges étkek valamint a Balaton jellegzetes ételkínálata. Mindehhez természetesen profi kiszolgáló személyzet társul.

Strandkönyvtártól a SUP-ig


Az aktív pihenés szerelmeseinek kínál lehetőséget számos szolgáltatás a megújult PLÁZSon. Épül például egy 200 m2 -es Street Workout pálya, amely a világban népszerű, saját testsúlyos edzéseket teszi lehetővé aszabadban. Aki vízre akar szállni, az a Kiteline jóvoltából “állva evezős” SUP szörföt kölcsönözhet. A forgalmas hétvégéken pedig színes, ingyenes sport programok várják az odalátogatókat: így jóga, kangoo, vízi aerobic, TRX, streetball, lábtenisz, röplabda vagy akár zumba mozgatja meg a nagyérdeműt. Akik napfürdős pihenésrevágynak, de nem hozták kedvenc olvasmányukat magukkal, sebaj, áll rendelkezésükre a PLÁZS strandkönyvtára.
A “passzív sportolók” pedig az óriási kivetítőkön követhetik majd a nyár legnagyobb sporteseményeit.
Képtalálat a következőre: „siófok”
FB: https://www.facebook.com/plazssiofok/?fref=ts

WEB: http://plazssiofok.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése