2016. május 1., vasárnap

Zenés-táncos családi rendezvény a Tabánban

Képtalálat a következőre: „pünkösdi királyság a Tabánban”

2016. május 16-án „Pünkösdi Királyság címmel hiánypótló fővárosi családi napot szervez a BVA Budapest Városarculati Nonprofit Kft. és a Fonó Budai Zeneház.


Képtalálat a következőre: „májusfa”Pünkösd hétfőn egész napos, ingyenes gyermekprogramokkal várják az érdeklődőket a Tabán Parkban, a Mesemúzeumban és a Meseműhelyben. Koncertek, tánc- és bábelőadások, májusfaállítás,kézműves foglalkozások, pünkösdi király- és királynéválasztás, Fölszállott a páva gála, családi társasjáték – csupán néhány program a színes forgatagból.

Képtalálat a következőre: „mesemúzeum”A Mesemúzeumban 7próbát teljesíthetnek a családok a Magyar tündérmese világa című kiállításban.
A sikeres teljesítésért a gyerekek saját arcképükkel válhatnak királlyá vagy királynévá, amelyet ajándékba haza is vihetnek emlékbe. Lehet jelentkezni Óriás-társasjátékra illetve a „Terülj, terülj!” – kalandok az asztal körül című programra. A családi programok mellett pünkösdi kézműveskedés, májusfa és virágszirom koszorú készítés, illetve a Zöld Péter mese dramatikus megjelenítése várja a látogatókat.

Képtalálat a következőre: „deák 17 gyermek és ifjúsági művészeti galéria”A Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria is kiköltözik Pünkösd alkalmával a Tabánba, ahol a hagyomány kicsit újragondolt elemeivel várják az érdeklődőket. A vállalkozó kedvűek készíthetnek papírvirágokból koszorút, próbára tehetik ügyességüket és rímfaragó képességüket, mindezt pedig fotófalunkkal is megörökíthetik. Természetesen a jutalom sem marad el.

Képtalálat a következőre: „pünkösdi királyság a Tabánban”A szervezők kicsiket és nagyokat egyaránt várnak a családi rendezvényen.

A FONÓ és a BVA Nonprofit Kft. társszervezésében megvalósuló Pünkösdi Királyság kiemelt
támogatója Budapest Főváros Önkormányzata. Partnerintézménye: Petőfi Irodalmi Múzeum,
Mesemúzeum.

A rendezvény időpontja: 2016. május 16., hétfő, 10.00-22.00 óra

Helyszínek: Tabán Park, Mesemúzeum (I. kerület, Döbrentei u. 15.),
Meseműhely  (I. kerület Döbrentei u. 9.)
Képtalálat a következőre: „pünkösdi királyság a Tabánban”
 Bővebb információ: https://www.facebook.com/events/565679490263429/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése