2016. július 11., hétfő

Az Irie Maffia ismét a Budapest Parkban

Képtalálat a következőre: „Budapest park logó”
Másodszor lép idén nyáron a Budapest Park színpadára az Irie Maffia (képünkön).

Képtalálat a következőre: „Irie Maffia”
A tizenegyedik évében járó zenekar fennállása alatt az összes hazai fesztiválon és a klubszínpadon fellépett már, biztosítva ezzel helyét az ország legjobb – és legkeresettebb –zenekarai között. A csapat természetesen idén sem pihen: tavasz eleje óta Champions Tour névre keresztelt turnéjával járja az országot, ezzel a műsorral érkeznek a Budapest Parkba is.
Az este során elhangzanak majd legkedveltebb slágereik. A dalok és a zenészek profizmusa, illetve a korábbi Budapest Parkos fellépések a garancia arra, hogy kitűnő nyáresti szórakozásban lesz része a koncertre látogató közönségnek.

Képtalálat a következőre: „Jónás Vera Experiment”
A bemelegítésre a Jónás Vera Experimentet (képünkön)  kérték fel, akikkel régi jó kapcsolatot ápolnak. A zenekart2011-ben alapította a tehetséges, fiatal dalszerző-gitáros- énekesnő.
Az Irie Maffia részt vesz a Bátor Tábor Alapítvány kampányában, melyben 15 zenekar vall őszintén félelmeiről, erőt adva ezzel a gyerekeknek a gyógyuláshoz. A kampányhoz készült, a zenekarról rajzolt grafikával és idézettel díszített pólókat a helyszínen is meg lehet vásárolni. Irie Maffia, vendég: Jónás Vera Experiment

Képtalálat a következőre: „Budapest park logó”
Budapest Park, 2016. 07.15, 18 óra

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/506029139584391/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése