2017. július 13., csütörtök

Megjelent a Magashegyi új dala



A Magashegyi Underground új dalát mindenképpen érdemes meghallgatni. Itt leszel címmel Beck Zoli (30y) alkotótársként Bíborkának írt szövegét a zenekar slágereit jegyző Toldi Miklós zenésítette meg.

A zenekar énekesnőjének - Bocskor Bíborkának - nem csak hangja, de megjelenése is összekeverhetetlen, ugyanez a stílusos extravagancia érződik a dalaikból is. Soron következő nagylemezük beharangozójaként most belehallgathatunk új számukba, amit Itt leszel címmel jelent meg július elején.
​„Ez a dal a megbocsájtásról szól, ami csak végtelen szeretetből vagy az önös érdeket teljesen nélkülöző ​szerelemből születhet, így teremtve meg a feloldozást. A nagyvárosi káoszban megjelennek a belső finom titkok, nem konvencionális dalformán keresztül.” – meséli Bíborka az új szerzeményről.

A szokványosnak nem mondható, igencsak progresszív popdal szövegét az a Beck Zoli jegyzi, aki a 30y zenekar énekes-dalszerzője, a zenéjét pedig a Magashegyi multiinstrumentalista dobosa: Toldi Miklós, akinek a zenekar már több, nagy slágerét is köszönheti, mint például a Metróhuzat, Rázz fel, Arcok, utcák, nevek…

„Nem ez az első együttműködésünk Zolival, az eddigi közös alkotómunkák bennünk mindig jóérzést okoztak, reméljük, hogy ez a hallgatók számára is ugyanilyen örömteli, mint nekünk.” – mondja Toldi Miklós, zeneszerző.

A dalt itt hallgathatod meg: https://www.youtube.com/watch?v=DVEPBLParr8



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése