2017. július 6., csütörtök

Nyári vígszínházi meglepetés

2017. július 5. szerda
Nyári vígszínházi meglepetés
Kedves Barátom!

Örömmel oszthatom meg Önnel a jó hírt, nyáron is szerezhet izgalmas vígszínházi élményeket. Egy izgalmas nyári ajándékkal készültünk! Egészen az Ön nappalijáig jutunk el vígszínházi sorozatunkkal, amely már online is megtekinthető. Dőljön hátra kényelmesen a hűvös szobában, és nézze meg a sorozat epizódjait! 
Vígszínházi sorozat – Online premier
Mi történik akkor, ha a filmesek beszabadulnak a színházba? Nem csak a kulisszák mögé látnak, hanem izgalmas sztorikat is találnak! Nagy fába vágtuk a fejszénket, kisfilmeket készítettünk. A rendhagyó sorozat 7 epizódja a színészek és a színházi dolgozók örömeit és kínlódásait tárja elénk, görbe tükrön keresztül. Egy fiatal, tehetséges, még egyetemista rendezővel, Hartung Attilával dolgoztunk együtt, az operatőrök Hartung Dávid és Deák Kristóf voltak. A sorozat első része már online is elérhető, bárki megnézheti az Indavideo oldalán, a főszerepben Kern András és Kútvölgyi Erzsébet. A további epizódokban Lukács Sándorral, Hevér Gáborral, Tornyi Ildikóval, Wunderlich Józseffel, Bach Katával, Király Dániellel és Szilágyi Csengével is találkozhat! Ez a mi nyári ajándékunk hűséges nézőinknek! Kattintson a videóra, és térjen be virtuálisan hozzánk, a Vígszínházba, a világ bármely pontjáról! Támogasson minket Ön is, hadd készüljön el az első nagy vígszínházi sorozat és mozifilm is!
Legyen Ön is a Vígszínház nagy családjának tagja!
Legyen velünk itt a Grundon, tartozzon a csapathoz, váltson bérletet! Kérem, támogassa művészi szándékainkat, nyitott színházi műhelyünket! Kísérje Ön is figyelemmel a jövő nagy színészeinek pályáját, segítse az új tehetségeket és élvezze különleges, nagy művészeink egyedülálló alakításait. Tartozzon Ön is a Vígszínház nagy családjához, váltson Víg, Pesti, Kombinált vagy Bemutató bérletet, amivel az új bemutatókat tekintheti meg. Vastaps bérletünkkel 4 szabadon választott előadást nézhet meg, míg a Shakespeare-bérlettel 2 vagy 3 előadást választhat Shakespeare-ciklusunkból. Az élményt és a felhőtlen szórakozást mi biztosítjuk! Ha nem szereti az éjszakai közlekedést, akkor vasárnap délutánra is válthat bérletet. Ez érvényes lehet az új bemutatókra, a Víg és a Pesti bérletre is. Ne feledje, ha bérletet vásárol, átlagosan 20%-kal olcsóbban tekintheti meg előadásainkat. Egy VÍGbérlet szép ajándék minden alkalomra, legyen az születésnap, névnap, esküvő vagy karácsony. Lepje meg családtagjait, barátait, kedvesét a színház csodájával! 
Kellemes nyári napokat és jó szórakozást kívánok a vígszínházi sorozathoz!

Eszenyi Enikő 
Színházjeggyel, bérlettel kapcsolatos információért hívja a színház ingyenes zöld számát :06-80-204-443
Látogassa megújult, gyakran frissülő honlapunkat a www.vigszinhaz.hu címen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése