2017. július 11., kedd

Roby Lakatos dupla koncert Budapesten



Roby Lakatos augusztus 6-án a La Passion című nagylemezének dalait adja elő a fővárosban.


IMG_0050.jpg
Roby Lakatos dupla koncert Budapesten

Roby Lakatos augusztus 6-án a La Passion című nagylemezének dalait adja elő a fővárosban.

Roby Lakatos „a cigány hegedűsök királyától”, Bihari Jánostól származik, a legendás hegedűs család sarja, lenyűgöző virtuozitást és stílusbeli sokoldalúságot örökölt. Cigány hegedűsnek, „az ördög hegedűseként” is ismerik (Paganinihez hasonlítják). Igazi klasszikus, szenvedélyes jazz improvizatőr, zeneszerző. Különleges hangulatot varázsol zenéjével, keveri  a magyar cigányzenét, a magyar népdalokat a klasszikus és a jazz muzsika stílusjegyeivel. Rendkívül tehetséges és  kivételes előadói képessége van, igazi egyedi színfolt a művészek között. Színpadi jelenléte, a zene iránti alázata és játéka  különleges, minden koncertje során lenyűgöző és felejthetetlen élményt biztosít a közönségnek.Amerikai és német szerződéseinek köszönhetően egész fiatalon utolérte a világhír. Európa, Ázsia és Amerika szinte minden nagy előadótermében és fesztiválján megcsillogtatta már tudását. Karrierje során olyan neves muzsikusokkal ismerkedhetett meg, mint Yehudi Menuhin, Stéphane Grappelli, vagy Maxim Vengerov.

A hegedűvirtuóz augusztus 6-án előbb 15 órakor, majd 18 órakor áll színpadra a Marriott Hotel Budapest báltermében.
IMG_0052.jpg

A La Passion című nagylemezen szereplő dalok visszaadják a művész egyedülálló energiát. Az album lehetőséget kínál, hogy a néző elmerüljön a zenei szabadság, a páratlan virtuozitás és a változatos repertoár szépségében.

Don Heckman, a Los Angeles Times újságírója például azt írta róla egyik cikkében, hogy ha az alapján fizetnék őt, hány hangot szólaltat meg egy előadás alatt, ő lenne a világ leggazdagabb zenésze.

A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg. Fantasztikus  hangulatot ígérnek a szervezők, akik mindig gondosan figyelnek, hogy minőségi szórakoztatást nyújtsanak  a közönségnek.

jegyek itt: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/roby-lakatos-la-passion-budapest-marriott-hotel-balterem-976919/performance.html



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése