2015. október 27., kedd

Brit Floyd Budapesten!








Képtalálat a következőre: „brit floyd”


Ha már Pink Floyd évtizedek óta nem lép fel élőben, de létezik olyan produkció, amelyik nem csak a zenét, de az egész körítést, a Pink Floyd érzést is vissza tudja adni egy nagyszabású show keretében - azt a hangzást, látványt és technikát amit a Pink Floyd-tól ismernek a rajongók – akkor azt érdemes megnézni.
A Brit Floyd, a világ legnagyobb Pink Floyd show-ja ezt nyújtja, november 8-án éppen a BudapestArénában.

Képtalálat a következőre: „brit floyd”
A közel 300 négyzetméteres színpad hátsó fala teljes egészében kivetítőként szolgál, ahol a show alatt a jól ismert, ikonikus Pink Floyd grafikák, animációk és képek is szerepet kapnak. A stáb minden felszerelést maga szállít városról városra, a lézereket, az óriási kivetítőket és a speciális lámpaparkot is.

A 30 fős utazó turnéból a 6 zenész és 3 vokalista mellett mindenki technikai szakember, Budapesten 16 magyar technikus segít majd nekik felépíteni a koncert napján a felszerelést az Arénában.
A buli előtt minden helyszínen rendkívül precíz próbát tartanak, nem csupán zeneileg, de látványban is mindennek stimmelnie kell az esti előadásra. 
 Képtalálat a következőre: „brit floyd”

Az előadás pontosan 20 órakor kezdődik, a színházi jellegű kialakítás miatt kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen meg a helyszínre, számolva az épületbe történő bejutással, illetve a pontos ülőhely megtalálásával is.
A show 3 óra hosszú, két részből áll egy 20 perces szünettel közben. A jelenlegi turnén a Pink Floyd öt évtizednyi munkásságából 27 dal hangzik el, az első kislemezektől a legújabb albumig, a legnagyobb slágerektől a rajongók titkos kedvencein át a korszakalkotó szerzeményekig.

Képtalálat a következőre: „brit floyd”
Érdemes november 8-án megnézni a világ legnagyobb Pink Floyd show-ját, a rajongók és az eredeti zenekar véleménye alapján is a legjobb tribute zenekartól, a Brit Floyd-tól. Jegyek már csak korlátozott számban kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.
Képtalálat a következőre: „live nation logo”
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése