2015. október 7., szerda

Új tehetségkutató indul szombaton az RTL Klubon

 Szombat estétől startol a Hungary’s Got Talent!

Képtalálat a következőre: „got talent hungary”

Szombat este startol a Hungary’s Got Talent az RTL Klubon! A formátum 2014. áprilisában megkapta a Guinnes World Records „Valaha volt legsikeresebb tévéfomátum” címét, és több mint 50 ország után most a magyar közönség előtt is bemutatkozik. A műsorvezetők Sebestyén Balázs és Dombóvári István.

Képtalálat a következőre: „got talent hungary”
(A zsűri Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó) 

Simon Cowell üzent a magyar versenyzőknek: A Got Talent az X-Faktorhoz hasonlóan Simon Cowell produceri munkája. Az egyik legismertebb televíziós személyiség azt mondja, a Got Talent titka nagyon egyszerű. „Én azt szeretem a Got Talentben, hogy varieté műsor, a varieté műsorok pedig évszázadok óta népszerűek, mert szórakoztatóak” – árulta el Simon Cowell. „ A Got Talentben bemutatkozó rengeteg tehetség is hozzájárul a sikeréhez, és végső soron az egész arról szól, hogy az emberek eljönnek a válogatóra.”
A Hungary’s Got Talentbe műfaji megkötés nélkül, 4 éves kor felett bárki jelentkezhetett. A formátum producere egy jó tanáccsal is ellátta a magyar versenyzőket. „Azt tanácsolom nekik, hogy merjenek nagyban gondolkodni, legyenek mások és lepjék meg a zsűritagokat. Ez egy globális színpad” – mondta Covell, aki szórakoztatóipari vállalkozásaival gyakorlatilag teljesen átalakította a populáris kultúrát világszerte.
Képtalálat a következőre: „simon cowell”
(A producer mogul, Simon Cowell (X faktor, Got talent stb)
 A producer többtucat világsztár első színpadra lépésénél jelen volt, és ezzel tévés történelmet írt. „Nincs ahhoz hasonló érzés, mint amikor először látok meg egy sztárt és már tudom, hogy milyen hihetetlenül tehetséges, milyen lehetőségek vannak benne” – meséli lelkesen Cowell. „A műsoraink sok tehetséges embernek adtak lehetőséget arra, hogy megmutassák a világnak mit tudnak. Nagyon büszke vagyok arra, amit ezek a művészek és műsorok elértek. Ez dicséri a csapatainkat és a producereket, akik ezeket a műsorokat létrehozták világszerte.”

Képtalálat a következőre: „rtl klub”

A Got Talent atyja büszke magyar kollegáira, és bízik a magyarországi sikerben is. „Az RTL Klub nagyon jól ismeri a piacát, fantasztikus munkát végeztek az X-Faktorral, és tudom, hogy a Got Talenttel is így lesz.”
Cowell amellett, hogy Britain’s Got Talent megalkotója, egyben zsűritagja is. Tavaly a sorozat fináléját 17.4 millióan nézték. A Got Talent bekerült a Guiness rekordok könyvébe, mint a legtöbbször adaptált műsor, és ezzel hivatalosan is a világ legsikeresebb televíziós reality formátuma lett. Az America’s Got Talent műsort, amelyet 193 országban sugároznak - 69 adaptációban -, főműsoridős Emmy díjra jelölték. Évente összesen félmilliárd ember nézi a Got Talent műsort, szombattól pedig már a magyar közönség is szurkolhat a hazai tehetségeknek.

Képtalálat a következőre: „get talent”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése