2016. április 13., szerda

Április végén újra nyit a Park

Képtalálat a következőre: „budapest park logó”
Visszaszámlálás indul

Április végén újra nyit a Park

Idén lett ötéves Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park. A 2016-os szezont Szabó Balázs Bandája, Brains és Scooter koncertekkel nyitják április 28. és 30. között.

A hőmérő egyre feljebb kúszó higanyszála, a csivitelő madarak és a lengébb ruhák mellett egy biztos jele van annak, hogy a tavaszból lassan a nyárba csúszunk: újra kitárja kapuit a Budapest Park, hogy egész nyáron át fesztiválhangulatot varázsoljon a fővárosba, a hazai és külföldi koncertélet legjobb előadóival.

Április 28-án Szabó Balázs Bandája, a Park abszolút nyitó koncertjén a szívünkbe is elhozza a tavaszt, olyan lélekringató dalokkal, mint a Bájoló vagy a Hétköznapi, de persze a pörgős szoknyákat sem ajánlott otthon hagyni, hiszen a zenekar hegedű rock and rolljára egyszerűen muszáj táncra perdülni. Előttük Lóci játszik.

Képtalálat a következőre: „budapest park logó”
A drum and bass honi szuperhősei, a Brains már szakadó esőben is képes volt egyszerre ugrásra bírni több ezer embert a Budapest Parkban. Reméljük, ezúttal nem kell megküzdeniük az időjárás elemeivel, azt azonban biztosra vehetjük, hogy a zenekar ezúttal is szédületesen energikus koncerttel – és a hírek szerint új dallal is - készül, a deszkapadlónak pedig hatalmas ugrásokkal kell majd megküzdenie. Az őrületes produkciót az orosz Little Big vezeti fel.

Képtalálat a következőre: „scooter”
Harmadszor is visszatapsolták őket, így a nép akaratát teljesítve - április 30-án - visszatér a legnagyobb szabadtéri színpadra H.P. Baxxter és csapata, azaz a Scooter. A német formáció a legnagyobb házibuli slágerekkel gondoskodik arról, hogy ezúttal is felejthetetlenül induljon az évad, utánuk pedig Sterbinszky, Náksi-Erős vs. Spigiboy – Spy The Ghost felel az afterpartyért.

Hagyd kint a valóságot 2016-ban is!
Képtalálat a következőre: „budapest park logó”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése