2016. április 27., szerda

Szegedi Ifjúsági Napok

Képtalálat a következőre: „szin 2016”

Fesztivál teleportálót fabrikáltak a SZINesek


Kwabs a SZINen


A korábban bejelentett nemzetközi nevek - így például Jasmin Thompson, a Dubioza Kollektiv, a ForeignBeggars vagy a 2Unlimited – mellé sorakozott a BBC Sound of 2015 listás Kwabs is. A hazai sort pedig a 30Y, a Vad Fruttik, a Paddy and the Rats, a Belga és a Honeybeast erősíti. A korábban Greener Festivaldíjas SZIN idén is a fenntarthatóságot tűzte zászlajára, emellett elkészítették a világ legbulisabb fesztiválteleportáló gépét.
Képtalálat a következőre: „kwabs” Kwabs
Érkezik tehát a szegedi Tisza-partra generációjának nagy tehetsége, a ghánai származású, de londoni születésű Kwabs, aki tavaly fantasztikus koncertet adott a Szigeten, így garantált, hogy a SZIN közönségét is elvarázsolja majd. A finoman melankolikus, neo-soul és "Synth&B" stílusban utazó Kwabs Walk című kislemeze az egészkontinensen hatalmas sikert aratott, több országban, köztük nálunk is vezette a slágerlistákat. A jelenlegi angol pop/soul szcéna egyik legizgalmasabb előadóját a közönség és a kritika is egyaránt dicsőíti. Tavalyszeptemberben jelentkezett bemutatkozó nagylemezét ezúttal a SZINen mutatja be a hazai közönségnek.

Kwabs itt: https://www.youtube.com/watch?v=TW9uj83Vq-0

A tavaly elindított „Te vagy a Főnök interaktív fesztivál beszavazó show”–ról a SZIN 2016 szervezői elárulták,hogy brutálisan sok szavazatot kaptak a hazai fesztiválzenekarok legjobbjai is. Az eddig sem szegényes hazai fellépők listájára immár felkerült a 30Y, a Vad Fruttik, az ír punk rock kocsmazenét játszó miskolci zenekar a Paddy and the Rats, a Belga, és a szegedi Honeybeast is.
Szeged mission

A SZIN szervezői megalkották a világ legbulisabb fesztivál teleportáló gépét: a SZIN FÜLKE az ország bármely pontján felbukkanhat, és a fiatalok azonnal belekóstolhatnak a SZIN fesztiválhangulatába. A SZIN FÜLKE küldetése - túl azon, hogy minél többen átéljék ezt a hangulatot – az, hogy kiSZINezze a tanulással és a robotolással túlcsordult szürke hétköznapokat A SZIN FÜLKE ahol felbukkan, ott kedvezményes bérleteket, SZIN 2016 relikviákat is találhatnak a nyár végi fesztiválra készülők.

SZIN 2016, a fenntartható fesztivál

Képtalálat a következőre: „greener festival award”
Gőzerővel készülnek a SZIN 2016 installációi, amelyeket csak és kizárólag újrafelhasznált anyagokból állítanak össze, zöld energiával működnek, és a szervezők elmondása szerint hatalmas hangulatot varázsolnak Szeged gyönyörű Tisza partjára. A Szegedi Ifjúsági Napok egyedüli magyar fesztiválként a Greener Festival Awards-on is bezsebelt egy jutalmat, ami hatalmas megtiszteltetés, egyben felelősség is. SZIN 2016: „Küldetésünk, hogy a felszabadult fesztiválozás közben, a jövő generációival megkedveltessük a zöld energiák hétköznapi felhasználását, megtanítsuk velük a környezettudatos élet fontosságát nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is.”

Képtalálat a következőre: „szeged” (Szeged)
A SZIN 2016 szervezői sejtelmesen még annyit elárultak, hogy Szeged Napján (2016. május 21.) jön az idei
Szegedi Ifjúsági Napok teljes fellépői listája, valamint olyan fesztivál élmény meglepetéseket is tartogatnak még számunkra, amelyek biztosan felejthetetlenné teszik az idei nyár végét!
Az elkövetkező időben pedig a szegedi nagyobb rendezvényeken kedvezményes bérleteket is lehet vásárolni, érdemes kihasználni, ha már arra járunk.

 Részletek a SZIN.org-on.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése