2016. április 26., kedd

Életre keltek a Family Guy szereplői a Comedy Centralon

Képtalálat a következőre: „family guy 13. évad”


Élőszereplős jelenetekkel érkezik a sorozat 13. évada a magyar humorcsatornára!


Két őrült szülő, három meglehetősen furcsa csemete, és egy két lábon járó, olykor aberrált dolgokról beszélő, minden lében kanál kutya. Végre hazánkba is megérkezett a Family Guy várva várt 13., minden eddigieknél erősebbnek ígérkező évada, amely országos premierként most csütörtökön, 21.00-kor debütál a Comedy Centralon. Ennek apropóján a csatorna élőszereplős jelenetekkel lepte meg a rajongókat, a főszerepben Vándor Évával, Kerekes Józseffel, Dolmány Attilával, valamint Schnell Ádámmal.

Képtalálat a következőre: „comedy central” A Magyarországon most először, csak a Comedy Centralon látható új évad beharangozásaként a humorcsatorna egyedülálló módon elkészítette az animációs sorozat kultikus jeleneteinek élőszereplős változatát. Peter Griffin, Lois, Stewie és kutyájuk, Brian karaktereit a sorozat magyar szinkronszínészei formálják meg, és az alkotók a részletekre is figyeltek: a karakterek ruhái, a lila kanapé, illetve az egyéb kellékek  is hű másai a rajzos sorozatban láthatóaknak. Olyannyira, hogy például a Brian-t játszó Schnell Ádám egy piros nyakörvet is kapott a fehér bundát imitáló öltözete mellé! A Family Guy hat legviccesebb jelenetét az online fórumok, Facebook kommentek, illetve a nézői visszajelzések alapján választották ki.

Képtalálat a következőre: „kerekes józsef family guy” 
A(z) Family Guy2.jpg megjelenítéseA(z) Family Guy2.jpg megjelenítéseAz egyik főszereplőt, Peter Griffint megszemélyesítő Kerekes József (képünkön mindketten)   immár teljes egészében belebújhatott a laza erkölcsű, néha faragatlan, túlsúlyos családfő bőrébe, miután a Comedy Central különleges, élőszereplős promóvideókat készített a produkció 13. évadának debütálása alkalmából. „Egészen más volt, mint a megrajzolt figura mögé bújva színészkedni, hiszen Peternek édes dagi pofája nem én vagyok” – kezdte Kerekes József, aki ennek ellenére úgy véli, jó helyre került a szerep. „Peter ösztönlény, egy szabadszájú, naiv, pofátlan személy, aki mindig szeretne jobbítani, változtatni a dolgokon, de valahogy szinte semmi sem sikerül neki. Rám passzol ez a figura, hiszen egyáltalán nem vagyok visszafogott az életben én sem. Ami kihívást jelentett, hogy Peternek nagyon pörög a nyelve és persze van még sok olyan dolog, amiért meg kell dolgozni” – vallotta be a színész, akinek a családi élet mellett nem sok ideje jut a tévézésre. „Két kicsi gyermekem van, így ritkán jut időm és erőm arra, hogy leüljek és megnézzek egy Family Guy epizódot. Néha persze ott maradok a tévé előtt, mert szeretem ellenőrizni, hogy mit is csináltam”.

Képtalálat a következőre: „vándor éva family guy” 
Kerekes József sorozatbeli feleségét alakító Vándor Éva (képünkön szinkronizálás közben) elárulta: kezdetben nem gondolta volna, hogy ennyire sikeres lesz a széria, illetve ekkora rajongótábort gyűjt maga köré.
„Imádom a Family Guyt, nagyon jókat szórakozok rajta, mert több mint egy rajzfilm. Ledönti a tabukat, mindent kimond, mindent megmutat, legyen szó emberi kapcsolatokról, gazdasági kérdésekről, vallásról vagy politikáról. Persze eleinte nem gondoltam volna, hogy ennyire népszerű lesz, például az élőszereplős videókat is nagyon sokan látták és lájkolták” – mesélte lelkesen a színésznő, aki nagyon élvezte a forgatást. „Jó kis játék volt, sokat nevettünk. Amikor például Peter csúnyán beszél és kidudálják, arra gondoltam mit csinálna Lois hasonló helyzetben: semmit. Ezért csak megadóan belenéztem a kamerába mintha csak azt mondtam volna: „Ez az én férjem, és ezt nekem tűrnöm kell, ez van!” – összegezte Vándor Éva, aki szerint Lois igazi jó családanya, aki türelemmel viseli Peter őrültségeit.

Képtalálat a következőre: „family guy 13. évad élő szereplős” 
 A Family Guy évadnyitó premiervetítés április 28-án, 21.00-kor, a Comedy Central műsorán. Új részek minden csütörtök este kilenckor, az aktuális műsorhét epizódjainak ismétlései szombatonként, 21.00-kor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése